.

Υπηρεσίες

Χωματουργικά

Με την χρήση κατάλληλων μηχανημάτων και επακριβούς σχεδιασμού της απαραίτητης εργασίας, εξασφαλίζουμε την ομαλή εκτέλεση των κατασκευαστικών εργασιών με καθαρό και ακριβή τρόπο, τηρώντας αυστηρά τις προθεσμίες.

Κατεδαφίσεις

Απο μικρές κατοικίες έως πολύπλοκες επαγγελματικές κατασκευές όπως βιομηχανικά-εμπορικά κτίρια, για εμάς κάθε κατεδάφιση αποτελέι πρόκληση. Με στοχευμένο και ακριβή σχεδιασμό των εργασιών εξοικονόούμε κόστος και ανακουφίζουμε τη φύση ανακυκλώνοντας τα απόβλητα των κατεδαφίσεων.

Ενοικιάσεις κάδων

Η εταιρεία μας εξασφαλίζει ότι θα λάβετε τον κάδο γα τις ανάγκες σας έγκαιρα, αναλαμβάνοντας την αποικομιδή και την επαγγελματική ανακύκλωση των αποβλήτων δομικών κατασκευών, σκυροδέματος, ξύλου, πράσινης κοπής, των μικτών αποβλήτων εργοστασίων/εργοταξίων και αποβλήτων ανακαινίσεων.

Αδρανή υλικά

Εξαιρετικής ποιότητας υλικά επιχ’ωσεων ‘οπως αμμοχάλικο, πρόσπασμα, σκυρόπετρα(κροκάλα) και άλλα υλικά επιχώσεων. Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να σας εφοδιάσει με δομικά υλικά όπως άμμος ποταμού, άμμος λατομείου, χαλίκι, 3Α, έρχονατι στο χώρο σας με τα φορτηγά μας άμεσσα.

Χώματα απο φυσικό έδαφος

Χώματα υψηλής ποιότητας για την εφαρμογή σε κήπους, για την κάλυψη περιοχών φύτευσης. Χώματα που περιέχουν πολλά από τα θρεπτικά συστατικά για τα φυτά.

Ασφαλτικές εργασίες

Αποκαταστάσεις ασφαλτικών οδοστρωμάτων από ρωγμές, λακούβες και άλλες επιπτώσεις του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα. Ηεταιρεία μας ναλαμβάνει την αποκατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα με νέο χωρίς  μεγάλη χρηματική επιβάρρυνση στοχεύοντας μόνο στα σημεία που υπάρει πρόβλημα.